VYGRAVÍRUJEME VAŠE OSOBNÍ VĚNOVÁNÍ NA KTERÝKOLIV Z NAŠICH VÝROBKŮ

Dárková krabice na víno a skleničky

Dárková krabice na víno a skleničky

Novinka v nabídce! Na přání zákazníků jsme dárkové krabice na víno upravili tak, aby bylo možno do nich vložit lahev vína + 2 kusy skleniček na víno. Krabice je tak rozdělena na 3 sekce kvůli bezpečné přepravě.

Dárkovou krabici na víno a skleničky můžeme opatřit požadovanou lazurou. Pěkná je například bíle namořená krabice s tmavě hnědým gravírováním. 

HITEM se v poslední době staly dárky s osobním věnováním. Na jakýkoli dřevěný předmět z naší výroby Vám vygravírujeme Váš text - věnování, nebo vybraný motiv. Dárek s osobním věnováním se tak stane pro obdarovaného hodnotnějším a vždy si uvědomí, kdo mu dárek věnoval. 
Firmám a hotelům můžeme také nabídnout výzdobu a dekorace s vlastním firemním logem nebo věnováním pro obchodní partnery. Více informací najdete na stránkách: Firemní výzdoba na vánoce a velikonoce nebo Reklamní předměty

Prohlédněte si nabídku všech našich dárkových krabic na víno. Vymyslete si vlastní motiv nebo blahopřání. Následně nám pošlete vaši představu a hned se pustíme do výroby. Více informací o dárkových krabicích na víno najdete na odkazu Dřevěné dárkové krabice na víno

Dárková krabice na víno 3 lahveKrabice na víno, dřevěná, vyřezávaná, 2 lahve IKrabice na víno k výročí 02