VYGRAVÍRUJEME VAŠE OSOBNÍ VĚNOVÁNÍ NA KTERÝKOLIV Z NAŠICH VÝROBKŮ

Originální dárky - novinky v roce 2023

Nová kolekce originálních dárků začátkem roku 2023

Prohlédněte si nejnovější originální dárky, které jsme vyráběli - většinou na zakázku v první polovině roku 2023. Samozřejmě jsme i tyto novinky zařadili do naší stálé nabídky.
Jednalo se o dárky k narozeninám, dárky k svátku ale i dárky na svatbu nebo dárky pro ženy

Uvidíte zde spoustu našich grafických návrhů, ať už obrázků nebo textu, který jsme následně gravírovali na vybraný dárek. Díky tomu obdrželi naši zákazníci a následně i obdarovaný originální dárek, který nevlastní nikdo jiný.

Nejčastěji naši zákazníci objednávali výrobky a dárky ze dřeva, mechové a dřevěné hodiny, mechové obrazy ale také dřevěné vyřezávané obrazy.

Na fotografiích každé rubriky najdete inspiraci také pro Vás. Individuální grafický návrh Vám zpracujeme během krátké chvilky za symbolickou cenu. Většinou tedy odesíláme originální dárek do 5-ti dnů od prvého kontaktu s námi. V urgentních případech i dříve. 

Gravírovat lze na jakýkoli dřevěný předmět, ať už jsou to dárkové krabičky na peníze a poukaz, dárkové krabičky na darování prstenů, dřevěné knihy, dřevěné zápisníky a diáře nebo dárkové krabice na víno.

Všechny tyto druhy originálních dárků jsou oblíbené v různých věkových kategorií nebo k jakékoli příležitosti. 
(Jednotlivé kategorie si otevřete po kliknutí na vytučněný podtržený text)

Originální dárky 2023